Fars dag – är du beredd?

OBS! Kod för FRI FRAKT fram t o m 25/10: FATCATFRIFRAKT

Den 13 november 2022 infaller Fars dag i Sverige och det är tre veckor tills dess. Har du tänkt till redan nu hur du ska uppmärksamma papporna i ditt liv, oavsett om det är din egen pappa, en pappa med pälsbarn eller människobarn? Annars kan du låta mig hjälpa dig att förbereda en cool och fin present!

Med personligt tryck av sitt eget djur så är det möjligt att fixa en fin, minnesvärd och användbar present! I produktkategorin “Personligt djurtryck” finns det ett antal produkter där man kan få sitt eget djur som tryck. Det tillkommer fler produkter efter hand.

Om du känner dig osäker på hur det skulle kunna se ut så kontakta mig innan så gör jag ett förslag på hur det skulle kunna se ut! Maila på: info@fatcatdepartment.se eller kontakta mig via Instagram eller Facebook.

OBS! Kod för FRI FRAKT fram t o m 25/10: FATCATFRIFRAKT

Hur funkar det då när man ska beställa produkter med personligt djurtryck?

Jo, man går till den produkt man vill ha och väljer färg och storlek på produkten precis som vanligt, men sedan finns det ytterligare val att göra!

  • Text man vill ha i trycket, t ex namnet på sitt djur.
  • Textfärg, du väljer helt fritt vilken färg du vill ha på texten, men väljer du inte så blir det svart.
  • Typsnitt, till att börja med finns det fyra typsnitt att välja på, men fler kan tillkomma.
  • Rundad eller rak text.
  • Om texten ska vara över eller under bilden.

För att det ska bli lätt att se vilka alternativ man har och hur det kan se ut så finns det flera exempelbilder på varje produkt!

VIKTIGT! Efter att du gjort klart din beställning, betalat och fått orderbekräftelse så ska du:

  • skicka ett mail till: order@fatcatdepartment.se
  • bifoga ditt foto. För att det ska bli så bra som möjligt så ska du skicka en bild i god kvalitet (inte för låg upplösning) och så behöver fotot på ditt djur vara i helfigur, tydligt och skarpt och så att man ser det utan att någon del av det är täckt. Helst inte för mörkt heller!
  • bifoga ordernumret.